Het Venlo Servies - een Serviès veur Service

Ladies’Circle Venlo heeft een hoogwaardig Venlo servies ontwikkeld dat leuk is om te geven, nog leuker is om te krijgen en die niet mag ontbreken in de servieskast van iedere Venlonaar. En van ieder verkocht product doneren de Ladies dit jaar de opbrengst aan het Toon Hermans Huis.

Toon Hermans Huis

Het Toon Hermans Huis helpt mensen die kampen met kanker. Dit kunnen de patiënten zelf zijn, maar het kan ook hun gezin zijn of partner. Elk jaar worden 2000 mensen in Noord-Limburg met kanker gediagnosticeerd. 1000 daarvan kunnen deze zware last zelf dragen. 1000 hebben hulp nodig. Voor die mensen is er het Toon Hermans Huis. Zij ondersteunen de kankerpatiënten met creatieve workshops, lotgenoten gesprekken en bijvoorbeeld Thai Chi. Geen inhoudelijke zorg dus.
Helaas overleven niet alle 1000 patiënten die aan hebben geklopt bij het Toon Hermans Huis hun nare ziekte. Het Toon Hermans Huis wil iets doen voor deze overledenen en hun families.
Steeds minder mensen willen begraven worden. De begraafplaats van Venlo krijgt daardoor steeds minder nieuwe graven en steeds meer oude graven worden geruimd. De gemeente heeft besloten een park te maken door de begraafplaats heen.

Bij de ingang van dit nieuwe park komt een kunstwerk, gemaakt door de kunstenaar Sjaak Smetsers met daarachter een laan van rode beuken. De Laan van Herinneringen. Families van iemand die is overleden (en eerder aangeklopt heeft bij het Toon Hermans Huis) kunnen een rode beuk laten planten. Ladies’ Circle Venlo ondersteunt met het Venlo Servies de aanleg van de Laan van Herinneringen.

Het Toon Hermans Huis en het Venlo Servies vormen een goede combinatie. Echte liefde & vriendschap vier je immers met lekker eten en drinken. Liefde gaat door de maag. Samen kletsen op de bank met een kop thee en chocolaatjes. Goede gesprekken onder het genot van een (zelf gekookt) diner. Uitgebreid ontbijten op zondag met je gezin of vrienden. En daar past het vrolijke Venlose servies met het speelse silhouet en korte Venlose teksten perfect bij. Het servies is te bestellen via de webshop van de Ladies’Circle Venlo.

UITVERKOCHT: In deze ‘first edition’ hebben wij een hippe mok met het speelse silhouet van Venlo en een vrolijk bord met de tekst “Hónger kin se boete kriege, aete mós se thoes” verkocht. Al snel kwam hier het toffe kommetje bij.

 

De Ladies van de Venlose Serviceclub breiden het servies de komende jaren verder uit, waarmee het servies een echte collectors item wordt.

Nog te koop:

Informatie

Wat: Hoogwaardig Venlo Servies

Hoe: Bestellen via de webshop 

Vanaf: € 7,50 per item

Goed doel: Toon Hermans Huis

Ladies ‘Circle Venlo

 

De Venlose Serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar zet zich al meer dan 30 jaar in om Venlo een stukje mooier te maken. De dames steken daarvoor regelmatig de handen uit de mouwen en daarnaast steunen ze lokale goede doelen financieel met een donatie.

Met deze nieuwste Serviès veur Service actie weet de serviceclub haar twee waarden, vriendschap & service, perfect te combineren. Het Venlo servies is natuurlijk een ode aan de fijne stad Venlo en alle vriendschap(pen) die zij biedt. En de Ladies ‘pay it forward’ want de helft van de opbrengst wordt dus gedoneerd Toon Hermans Huis Venlo.