Het Venlo Servies - een Serviès veur Service

Ladies’Circle Venlo heeft een hoogwaardig Venlo servies ontwikkeld dat leuk is om te geven, nog leuker is om te krijgen en die niet mag ontbreken in de servieskast van iedere Venlonaar. En van ieder verkocht product doneren de Ladies de opbrengst aan Wensambulance Limburg.

OPBRENGSTEN TOT 1 OKTOBER GAAN NOG NAAR STICHTING WENSAMBULANCE LIMBURG, DAARNA STEUNEN WE EEN NIEUW GOED DOEL MET ONS SERVIES.

Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. Even gezellig samen herinneringen ophalen of nieuwe dingen ondernemen, met bijvoorbeeld vrienden of familie.

Stichting Wensambulance Limburg en het Venlo Servies vormen een goede combinatie. Echte liefde & vriendschap vier je immers met lekker eten en drinken. Liefde gaat door de maag. Samen kletsen op de bank met een kop thee en chocolaatjes. Goede gesprekken onder het genot van een (zelf gekookt) diner. Uitgebreid ontbijten op zondag met je gezin of vrienden. En daar past het vrolijke Venlose servies met het speelse silhouet en korte Venlose teksten perfect bij. Het servies is te bestellen via de webshop van de Ladies’Circle Venlo.

In deze ‘first edition’ verkopen de Ladies een hippe mok met het speelse silhouet van Venlo en een vrolijk bord met de tekst “Hónger kin se boete kriege, aete mós se thoes”. De Ladies van de Venlose Serviceclub breiden het servies de komende jaren verder uit, waarmee het servies een echte collectors item wordt.

Informatie

Wat: Hoogwaardig Venlo Servies

Afhalen: informatie volgt

Wanneer: verwachte levering juli

Hoe laat: informatie volgt

Vanaf: € 7,50 per item

Goed doel: Wensambulance Limburg

Ladies ‘Circle Venlo

 

De Venlose Serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar zet zich al meer dan 30 jaar in om Venlo een stukje mooier te maken. De dames steken daarvoor regelmatig de handen uit de mouwen en daarnaast steunen ze lokale goede doelen financieel met een donatie.

Met deze nieuwste Serviès veur Service actie weet de serviceclub haar twee waarden, vriendschap & service, perfect te combineren. Het Venlo servies is natuurlijk een ode aan de fijne stad Venlo en alle vriendschap(pen) die zij biedt. En de Ladies ‘pay it forward’ want de helft van de opbrengst wordt dus gedoneerd Stichting Wensambulance Limburg.